Uitgelichte afbeelding

Event: Big Game (Veld 1+2) @ Unit13 – Epische CQB in Sittard

Afgelopen zondag zijn we met een aardige delegatie van ons team en intro’s naar Unit13 in Sittard afgereisd. Deze locatie staat bekend als de mooiste CQB locatie van Nederland. Onder strakke supervisie worden er leuke games gespeeld, met goed georganiseerde opdrachten. 11 man sterk zijn we aan het begin van de dag opgesplitst om te voorkomen dat we het te gemakkelijk zouden krijgen. Toch bleek één van de teams een stuk sterker te zijn, dus zijn de spelers van Cerberus in dat team naar de ‘zwakkere’ kant verplaatst om het wat meer uit te balanceren. Daarna lagen de games inderdaad een stuk dichter bij elkaar, maar hebben we gelukkig de overwinning weten te behalen!

Unit13 heeft veel zorg besteed aan het veld. Dat is te zien en te ervaren, door een mooi gebouwd dorp, goede dekkingen, veel accessoires, licht, geluid, rook — het volledige plaatje is compleet. Je betaalt er wel wat meer voor dan de andere locaties. Maar, als we eerlijk zijn: Dat is het ook zeker waard. Skirms van de hoogste kwaliteit, marshalls die hun uiterste best doen (doch af en toe iets té streng), en een goede sfeer. Zoals elke keer een absolute aanrader!

Media gallery

Andere berichten

Afbeelding

Skirm planning

Aanstaande zondag is het weer zo ver: Airsoft! Ditmaal brengen we een bezoek aan Veluwe Airsoft. In juni 2014 zijn […]

Speel mee!

Binnenkort willen we het team weer wat uitbreiden. Ben je een ervaren, sociale en fanatieke airsoftspeler woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Ook niet vies van op zijn tijd een drankje, bbq, weekendskirm of andere gekkigheid? Neem dan contact met ons op en wie weet spelen we in de toekomst samen!