Uitgelichte afbeelding

Cerberus in Arnhem / CQB City 13-01-2016

Het is al weer even geleden sinds we voor het laatst een update hebben geplaatst. We hebben echter niet stil gezeten. Met een bezoek aan Unit13 in Sittard, een open skirm in Gasselte en het in de titel genoemde evenement hebben we ons deze winter uitstekend vermaakt.

Eind november zijn we (NS01 & NS07) naar een evenement van airsoftadventures.nl in Arnhem geweest. Als onervaren video bewerker heeft NS01 met, jawel, Windows Moviemaker een filmpje in elkaar gedraaid.

Veel kijkplezier! Eind januari gaan we met acht leden naar hetzelfde terrein. Meer beeldmateriaal volgt.

Andere berichten

Afbeelding

Sponsor: Unit13shop.eu

Nulli Secundus kent unit13shop als een betrouwbare airsoft retailer met een uitgebreid assortiment, maar bovenal als een retailer die service […]

Speel mee!

Binnenkort willen we het team weer wat uitbreiden. Ben je een ervaren, sociale en fanatieke airsoftspeler woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Ook niet vies van op zijn tijd een drankje, bbq, weekendskirm of andere gekkigheid? Neem dan contact met ons op en wie weet spelen we in de toekomst samen!