Uitgelichte afbeelding

Veluwe Airsoft op 01-06-2015

Afgelopen zondag hebben we een bezoek gebracht aan Veluwe Airsoft. Dit maal met vier leden van Nulli Secundus en twee geïnteresseerden die zich vanaf de pauze tijdens het evenement ook lid van Nulli Secundus mogen noemen.

De dag begon zoals gebruikelijk met de standaard briefing. Het leuke aan Veluwe Airsoft is dat ze er een divers aanbod aan missies hebben. Waar we vorig jaar Team Deathmatch speelden en Capture the Flag is gebleken dat ze hier blijven innoveren. Ditmaal speelde we:

  • Search & Destroy: een van de teams moest de bom(men) activeren en tien minuten geactiveerd houden om te winnen)
  • Place the Flag: (zo noemen het hier even) waarbij een team op drie aangewezen plekken een vlag moest in een pijp moest steken.
  • Search & Rescue: Een team krijgt een brancard die met twee personen gedragen moet worden. Over het veld lagen drie poppen die alleen op de brancard, gedragen door twee personen, terug naar de base gebracht moesten worden.
  • Infected: Een persoon begint in een geel hestje en is ‘infected’. Als hij andere spelers raakt dan raken deze ook infected. Last non infected man standig is de winnaar. Chaos. Lachen!

Na elke game werd niet heel duidelijk gecommuniceerd welk team er gewonnen had, maar dat maakte niet uit. Een prettige sfeer en vriendelijke organisatie maakte dat het wat ons betreft een zeer geslaagd evenement was.

Tijdens een van de games heeft een van onze leden een suggestie gedaan om in plaats van één medic per team er twee in te zetten. Deze suggestie werd opgepikt en ze zullen hiermee gaan experimenteren. In de pauze kwam de organisator naar ons toe om te vragen hoe de dag beviel en of we nog suggesties of opmerkingen hadden. Iets wat elke airsofter erg op prijs zal stellen en wij ook.

Ik kan dit bericht dan ook afsluiten met een woord van dank aan de organisatie en alle aanwezigen voor de fair play. Tot de volgende keer!

 

Andere berichten

Afbeelding

Sponsor: Unit13shop.eu

Nulli Secundus kent unit13shop als een betrouwbare airsoft retailer met een uitgebreid assortiment, maar bovenal als een retailer die service […]

Speel mee!

Binnenkort willen we het team weer wat uitbreiden. Ben je een ervaren, sociale en fanatieke airsoftspeler woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Ook niet vies van op zijn tijd een drankje, bbq, weekendskirm of andere gekkigheid? Neem dan contact met ons op en wie weet spelen we in de toekomst samen!