Uitgelichte afbeelding

Skirm planning

Aanstaande zondag is het weer zo ver: Airsoft!

Ditmaal brengen we een bezoek aan Veluwe Airsoft. In juni 2014 zijn we hier ook naar toe geweest en hebben we een zeer leuke dag gehad met afwisselende missies. Hieronder enkele foto’s van dat evenement.

Hiernaast staat voor juni ook een evenement in de planning. We zullen dan naar het besloten evenement van airsoft combat support gaan op outpost delta 19 te Gasselte. Hier zijn, voordat Nulli Secundus werd opgericht, een aantal leden eerder naar toe gegaan. Een fantastisch terrein met een goede organisator.

De After Action Reports volgen.

 

Andere berichten

Speel mee!

Binnenkort willen we het team weer wat uitbreiden. Ben je een ervaren, sociale en fanatieke airsoftspeler woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Ook niet vies van op zijn tijd een drankje, bbq, weekendskirm of andere gekkigheid? Neem dan contact met ons op en wie weet spelen we in de toekomst samen!