Uitgelichte afbeelding

Cerberus bij Airsoft adventures Arnhem (CQB City) op 09-04-2015

De winter zit er weer op en het is tijd om weer een beetje in vorm te komen voor het komende airsoft seizoen. Een indoor event klinkt goed in de oren, vooral omdat we onderweg hiernaar toe nog moesten krabben. Op 22 maart zijn we op pad geweest met onze bevriende squad Ferox en een aantal vrienden als introducee. Airsoftadventures (Paintball World Arnhem) is zo onderhand een thuiswedstrijd geworden. Een korte rit voor de meeste leden. Dit was de derde keer dat Nulli Secundus haar gezicht liet zien in Arnhem. Het CQB spel is een leuke afwisseling van de outdoor evenementen die we bezoeken gedurende het jaar.

De samenwerking tussen Nulli Secundus en Ferox verliep zoals we gewend zijn goed. De potjes vlogen voorbij. De ‘capture the flag’ games werden bijna met gemak gewonnen. Dit was voornamelijk te danken aan een aantal leden van Ferox die bijna wekelijks in Arnhem spelen. Het is interessant om te zien dat airsoft ook een zeer snel spel kan zijn. Een leuk inzicht in hoe divers airsoft nu eigenlijk is. Om dit te illustreren zijn de beelden die ToastedCooki (Ferox) tijdens dit evenement heeft geschoten op youtube gezet. Voor de beelden klik hier.

Sinds kort hebben we nu ook onze eigen cameraman. Ook hij heeft wat beelden geschoten van het evenement. Het editen van de footage is nog niet zijn specialiteit, maar gaande weg zullen we steeds meer beelden via onze blog met jullie gaan delen. Voor de beelden klik hier.

Terug kijkend op de dag was het leuk om weer aan de slag te kunnen met airsoft. Al doen organisaties hun best om voor iedereen wat leuks neer te zetten, airsoft is toch actiever als het weer wat aangenamer is. No matter the weather, Nulli Secundus gaat het hele jaar door. Maar goed.. het zonnetje schijnt, onze apparaten zijn afgesteld en opgeladen. Tijd voor een nieuw seizoen airsoft! See you on the field!

Andere berichten

Afbeelding

Sponsor: Unit13shop.eu

Nulli Secundus kent unit13shop als een betrouwbare airsoft retailer met een uitgebreid assortiment, maar bovenal als een retailer die service […]

Speel mee!

Binnenkort willen we het team weer wat uitbreiden. Ben je een ervaren, sociale en fanatieke airsoftspeler woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Ook niet vies van op zijn tijd een drankje, bbq, weekendskirm of andere gekkigheid? Neem dan contact met ons op en wie weet spelen we in de toekomst samen!