Uitgelichte afbeelding

Operation Watergate: de eerste big game MILSIM is een feit

Op zondag 22 februari zal Cerberus Airsoft deel nemen aan de eerste echte ‘big game’ of ‘ MILSIM’ van Nederland: Operation Watergate waar ruim 200 spelers het tegen elkaar zullen gaan opnemen. Met zes van onze leden zullen we op de zondag de gelederen van GSA versterken. Wat dit evenement onderscheid van andere evenementen waar we aan hebben deelgenomen is dat het een MILSIM (militaire simulatie) betreft. Bij een MILSIM ligt de nadruk op realisme. Zo zijn er bijvoorbeeld geen highcap mags toegestaan, is er geen pauze, is er een strikte chain of command en is het waarschijnlijk een aardig stuk teruglopen naar de dichtsbijzijnde respawn. Wij zijn er benieuwd naar onze eerste ervaring met MILSIM. Na afloop van de skirm zal een van onze leden een After Action Report schrijven met beeldmateriaal. Voor de lezer die ook deel zal nemen, tot dan!

Andere berichten

Afbeelding

Events: Office2

Afgelopen zondag zijn we met veertien man gaan spelen bij Office2 in Lochem. Een fantastische CQB locatie die helaas per […]

Speel mee!

Binnenkort willen we het team weer wat uitbreiden. Ben je een ervaren, sociale en fanatieke airsoftspeler woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Ook niet vies van op zijn tijd een drankje, bbq, weekendskirm of andere gekkigheid? Neem dan contact met ons op en wie weet spelen we in de toekomst samen!