Uitgelichte afbeelding

Cerberus bij Balls and Arrows op 26-01-2015

Vier leden van Nulli Secundus, twee van Ferox, een introducee en nog drie bekenden maakte dat we met een groep van maar liefst negen personen afgelopen zondag 25-1-2015 aanwezig waren op het terrein van Balls and Arrows. In de sneeuw, kou en blubber omkleed met een goede sfeer en sportiviteit hebben we een goede dag gehad. De winst was het rode team helaas niet gegund. Waar rood in eerste instantie ruimschoots voorstond in de puntentelling, verloren ze in het laatste uur doordat (naar schatting) ruim een derde van het rode team het veld vroegtijdig had verlaten. Echter, winnen is voor ons niet het doel van airsoft. Samenspel, plezier, mooie acties en agressief (lees: aanvallend) optreden is ons doel. Deze doelen hebben wij behaald. We kijken terug op een geslaagde dag! Op naar de volgende uitdaging: Operation Watergate van airsofters.nl.

Andere berichten

Speel mee!

Binnenkort willen we het team weer wat uitbreiden. Ben je een ervaren, sociale en fanatieke airsoftspeler woonachtig in de omgeving van Nijmegen? Ook niet vies van op zijn tijd een drankje, bbq, weekendskirm of andere gekkigheid? Neem dan contact met ons op en wie weet spelen we in de toekomst samen!